Harsen en verven wimpers en wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn het frame van uw gezicht. Hun vorm bepaalt het karakter van uw gezicht en bepaalt de emotionele perceptie van ons door anderen. Wenkbrauw correctie met hotwax, deze behandeling omvat het harsen van de wenkbrauwen. De duur van de behandeling is 10 tot 15 minuten. Hiermee kunt u alle ongewenste haartjes tegelijkertijd verwijderen en een mooie lijn in uw wenkbrauwen aanbrengen. Wenkbrauwvorming omvat een hele reeks manipulaties, met als doel een expressieve uitstraling te geven en zelfs de vorm van het gezicht te corrigeren. Het is geen geheim dat de vorm van de wenkbrauwen, hun dikte en kleur uw uiterlijk aanzienlijk kunnen veranderen.

Voordat u naar een ontharingsspecialist gaat, is het raadzaam om niet uw wenkbrauwen te epileren maar om geduldig te zijn en ze te laten groeien, waardoor u de meest natuurlijke uitstraling krijgt.

Voor het verven van wenkbrauwen worden verbindingen met een laag oxide-resistentie en crème preparaten van het merk “Combinal” gebruikt. Correctie en kleuren met verf is geschikt voor vrouwen die een langdurend resultaat willen. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten. Verven kan nadelig zijn voor de gezondheid. Zo kan er een allergische reactie opdoen.

Moderne verf bestaat uit een kleurbasis en een ontwikkelemulsie (oxidant 3%). Ze kunnen ook verzorgende ingrediënten bevatten, zoals arganolie, vitamine E, enz. De moderne formule verft de haren effectief, zonder het haar of de huid te verwonden of uit te laten drogen. Het kleurenpalet is ongewoon breed: van blauwachtig zwart tot goudblond. De procedure moet gemiddeld 1 keer per maand worden herhaald.

Wenkbrauwen hebben verzorging nodig, net als de gezichtshuid. Alles wat wordt aanbevolen om de haargroei te versterken of te stimuleren, is gunstig voor de wenkbrauwen. Om uitgedunde wenkbrauwen terug te laten groeien, helpt inmasseren met olijfolie, avocado-, klis-, perzik- of ricinusolie.

Afspraak maken