Harsen lichaam

Ontharen met warme wax helpt bij het verwijderen van haren op de rug, borst, armen en benen. De was zit in een speciale cartridge met een roller, die vooraf in een warmer wordt geplaatst om de inhoud te verwarmen tot een temperatuur van 37-40° C.

De vloeibare wax wordt met een roller gelijkmatig over het behaarde gebied verdeeld. Boven op het gebied wordt een ontharingsstrip aangebracht en nadat die stevig is vastgeplakt, wordt de ontharingsstrip met een scherpe handbeweging verwijderd.

Het voordeel van warme wax is dat het de verhoornde bovenste laag van uw huid scrubt, en dode huidcellen verwijderd. Bovendien verwarmt wax de huid, waardoor metabole processen in de cellen van de opperhuid worden gestimuleerd. De herstellende crème en voedende lichaamsolie dringt hierdoor dieper door in uw poriën. Na ontharing met de cartridge wax zal uw huid drie weken lang glad en fluweelzacht aanvoelen.

Hotwax wordt gebruikt om ongewenst haar te verwijderen in bijzonder gevoelige gebieden: op het gezicht, oksels en de bikini lijn. Hotwax wordt gesmolten en verwarmd tot een temperatuur van 45-48° C. Vervolgens wordt de wax met een spatel voorzichtig op de huid aangebracht. Wanneer het is gestold vormt het een strip, die met een scherpe handbeweging wordt afgescheurd tegen de haargroei in.

Met een dergelijke wax-ontharing kunt u het haar volledig verwijderen, terwijl wax praktisch de integriteit van de huid niet schendt.

Afspraak maken