Intiem bleken Leerdam

Heb jij last van een donkere verkleuring rond jouw schaamstreek of oksels? En wil je de huid van deze gebieden liever wat lichter en gladder hebben? Heb je last van volumeverlies in je schaamlippen en een droge en slapper wordende huid in het hele gebied van en rondom de schaamstreek of oksels? Heb je de behoefte om je schaamlippen of anus te laten bleken? Wij helpen je verder.

Het ultieme doel van een schoonheidsbehandeling is om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel zit. Ben je tevreden met je lichaam, dan straal je dit ook uit en dat merkt natuurlijk iedereen op. Een verzorgd en stralend uiterlijk hebben een positief effect op je dagelijkse contacten in Leerdam en omstreken. Je draagt daardoor bij aan je eigen én andermans levensgeluk. Laat daarom je schaamstreek bleken bij huidkliniek First Wax.

Modernste technologieën

Dankzij modernste technologieën is het tegenwoordig mogelijk om onze natuurlijke schoonheid op eenvoudige wijze een doelgericht steuntje in de rug te geven. Onze geavanceerde schoonheidsbehandelingen in de buurt van Leerdam bieden je een breed scala aan toepassingen voor je complete lichaam – met inbegrip van je intieme zones. Want juist in jouw intieme gebied kan een cosmetische, verzorgende behandeling je gevoel van welbevinden een flinke oppepper geven. Laat je anus, schaamlippen of schaamstreek zone bleken bij First wax.

Uniek

Ieder mens is uniek. Zo heeft ieder individu bepaalde kenmerken die alleen hem/ haar toebehoren, waaronder de huidskleur. Verantwoordelijk voor dit proces is een stof genaamd melanine. Hoe kleiner de hoeveelheid aanwezig in het lichaam, hoe lichter de huidskleur. Voor een donkere huidskleur is dit precies het tegenovergestelde. De huid kan door verschillende factoren plaatselijk verkleuren dit heet hyperpigmentatie. Vaak ontstaat er hyperpigmentatie als gevolg van scheren, harsen, overmatige zonnestraling, overgewicht, huidveroudering, verwondingen in het perineale gebied of wrijvend ondergoed. Na een bevalling kan ook hyperpigmentatie optreden.

Niet-esthetische pigmentvlekken

Dit komt vaak door hormoonveranderingen. Een te droge en ruwe huid van het perineum en de liesplooien wordt geleidelijk donkerder en kan zelfs op de leeftijd van 25 – 30 jaar de oorzaak zijn van hyperpigmentatie. De huid kan na bepaalde ziekten, het nemen van bepaalde medicijnen en door ontstekingsprocessen bedekt raken met niet-esthetische pigmentvlekken. Met intiem bleken kan de bovenste laag van de huid worden verwijderd in de buurt van Leerdam. De productie van melanine wordt hiermee afgeremd. Hierdoor verminderd de pigmentatie. Door het toepassen van de behandeling in de omgeving van Leerdam verdwijnen kleine beschadigingen in de huid. Denk hierbij aan sporen van littekens, kleine rimpels of pigmentatie. Na de behandeling kleurt de huid lichter.

Gebieden voor intiem bleken

De volgende gebieden kun je met intiem bleken laten behandelen in Leerdam en omgeving.

  • Schaambeen en schaamlippen (schaambleken)
  • Het gebied rond je anus (anus bleken)
  • Binnenkant dijen bleken
  • Oksels bleken
  • Tepelhoven van de tepels bleken
  • Donkere streep op de buik bleken
  • Knieën bleken
  • Ellebogen bleken

Redenen van pigmentatie

Pigmentatie van de vrouwelijke intieme zone, als een esthetische imperfectie, treedt op vanwege een aantal redenen:

– Hormonale disbalans: vaak beïnvloeden hormonale onevenwichtigheden de conditie van de huid en bloedvaten. Het is in de intieme delen van het lichaam, bijvoorbeeld tijdens borstvoeding of tijdens leeftijdsgebonden veranderingen in het lichaam dat intieme delen kunnen donkerder worden.

– Leeftijdsveranderingen: leeftijd blijkt een andere risicofactor te zijn. In de loop der jaren veranderen zowel de elasticiteit van de huid als de pigmentatie ervan. Je leeftijd heeft ook invloed op de kwaliteit van de bloedtoevoer in bepaalde delen van het lichaam.

– Zwangerschap en bevalling: deze factor combineert de hormonale achtergrond, evenals de kans op letsel in het intieme gebied. De huid kan uitrekken, scheuren, enzovoort, als resultaat – veranderingen in de kleur van de “intieme gebieden”.

– Tekort aan hydratatie/hydratatie van de slijmvliezen en schaamlippen: waardoor de structuur van de huid verandert. Deze onaangename toestand kan op elk moment optreden, bij vrouwen en meisjes van alle leeftijden. Een tekort kan niet worden verholpen door te drinken, omdat preventieve procedures nodig zijn om watermoleculen vast te houden.

– Het dragen van strak, oncomfortabel, synthetisch ondergoed: synthetische stoffen laten geen lucht door. Hierdoor wordt vocht vastgehouden in het ondergoed wat een gunstige omgeving is voor de groei van bacteriën. Dat kan leiden tot de vorming van pigment in de intieme zone. Door constante wrijving van ondergoed kan de huid in de liesstreek ook donkerder worden.

– Onjuist uitgevoerde ontharing van bikinilijn: mogelijke brandwonden en mechanische schade aan de bovenste lagen van de opperhuid, leidend tot verwonding en verdonkering van de huid van het intieme gebied.

– Onjuiste bikini-ontharing met een scheermes: dit kan leiden tot irritatie en verwonding van je huid in het gevoelige gebied wat vaak gepaard gaat met het verschijnen van overmatige pigmentatie.

Vraag en antwoord

Op welke leeftijd kan de behandeling worden ondergaan in de buurt van Leerdam?

Vanaf achttien jaar.

Wordt de procedure van intieme peeling uitgevoerd zonder plaatselijke verdoving?

Intieme peeling vereist geen verdoving, omdat het geen ongemak veroorzaakt. Zowel tijdens de procedure als tijdens de revalidatieperiode is een branderig gevoel, jeuk, irritatie of een trekkerig gevoel van de huid volledig afwezig.

Hoe lang houdt het resultaat na afronding van de behandeling aan?

 De duur van het effect wordt beïnvloed door verschillende factoren (leeftijd, type huid, frequentie en duur van UV-blootstelling, naleving van aanbevelingen). Gemiddeld gezien blijft het gewenste resultaat zes tot acht maanden. Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden, wordt aanbevolen om de huid één tot twee keer per week te behandelen met speciale verhelderende intieme cosmetica (crèmes, serums, scrubs).

Kan intiem bleken worden gecombineerd met andere esthetische procedures (PRP – technologie, vulling, RF – technologie)?

Ja, want een integrale aanpak leidt altijd tot een sneller en meer uitgesproken resultaat.

Kan een donkere huid ook worden gebleekt?

Het is de moeite waard om te weten dat alleen delen voorzien van pigmentvlekken kunnen worden behandeld. Maar een van nature donkere huid kan niet worden verlicht met cosmetische middelen.

Zie ook: