Laat uw wenkbrauwen verven in onze First Wax studio, vlakbij Den Bosch. Het grootste voordeel van onze knusse salon in Beesd is dat je niet alleen de wenkbrauwen kan laten verven, nee, wij kunnen ook gelijk jouw wenkbrauwen harsen! Hoe kan het ook anders met onze naam.

Hoe verven wij jouw wenkbrauwen?

Voor het verven van wenkbrauwen worden verbindingen met een laag oxide-resistentie en crème preparaten van het merk “Combinal” gebruikt. Correctie en kleuren met verf is geschikt voor vrouwen uit Den Bosch die een langdurend resultaat willen. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Neem een kijkje in onze salon

Naast de kwaliteit van de verf en de vaardigheden van onze wenkbrauwspecialist Aleksanda, vinden wij het ook belangrijk dat jij je op je gemak voelt in onze salon. We hebben ontzettend ons best gedaan om onze salon, op een steenworp afstand van Den Bosch, zo knus en gezellig mogelijk te maken. Zo kan jij heerlijk ontspannen en loop je de deur uit met prachtige wenkbrauwen én een ontspannen gevoel. Jij kan Den Bosch laten zien wat een prachtige vrouw je bent!

Beelden zeggen natuurlijk meer dan woorden. Neem hier een kijkje in onze salon.

Wenkbrauwen verven met moderne verf Den Bosch

Moderne verf voor jouw wenkbrauwen bestaat uit een kleurbasis en een ontwikkelemulsie (oxidant 3%). Ze kunnen ook verzorgende ingrediënten bevatten, zoals arganolie, vitamine E, enz. De moderne formule verft de haren effectief, zonder het haar of de huid te verwonden of uit te laten drogen. Het kleurenpalet is ongewoon breed: van blauwachtig zwart tot goudblond. De procedure moet gemiddeld 1 keer per maand worden herhaald.

Wenkbrauwen hebben verzorging nodig

Wenkbrauwen hebben verzorging nodig, net als de gezichtshuid. Alles wat wordt aanbevolen om de haargroei te versterken of te stimuleren, is gunstig voor de wenkbrauwen. Om uitgedunde wenkbrauwen terug te laten groeien, helpt inmasseren met olijfolie, avocado-, klis-, perzik- of ricinusolie.

Laat gelijk je wenkbrauwen harsen!

Niet alleen de kleur van jouw wenkbrauwen, maar ook de vorm bepaalt het karakter van het gezicht en bepaalt de emotionele perceptie van ons door anderen. Wij verzorgen naar het verven van wenkbrauwen ook wenkbrauw correcties met hotwax. Deze behandeling omvat het harsen van de wenkbrauwen. De duur van de behandeling is 10 tot 15 minuten. Hiermee kunt u alle ongewenste haartjes tegelijkertijd verwijderen en een mooie lijn in uw wenkbrauwen aanbrengen. Het is geen geheim dat de vorm van de wenkbrauwen, hun dikte en kleur uw uiterlijk aanzienlijk kunnen veranderen.