Laat uw wimpers  verven in onze First Wax studio, vlakbij Lienden. Het grootste voordeel van onze knusse salon in Beesd is dat je niet alleen de wimpers kan laten verven, nee, wij kunnen ook gelijk jouw wenkbrauwen harsen én verven! We hebben voldoende combinatie mogelijkheden waardoor er altijd een perfecte behandeling is voor jou.

Laat je wimpers verven nabij Lienden

Onze professionele verf zorgt ervoor dat je natuurlijke wimpers intenser en donkerder worden om je oog nog meer te laten stralen. En hoe heerlijk is het om ‘s ochtends fris en wakker eruit te zien zonder mascara? Dat scheelt ook weer veel tijd en moeite wanneer je normaalgesproken de mascara er weer af moet boenen. Het verven van je wimpers is dus niet zomaar iets. Het heeft een ontzettende positieve invloed op jou dagelijks leven! Daar dragen wij graag aan bij.

Zo verven wij jou wimpers:

Het woord ‘verven’ klinkt misschien wat heftig, maar het is niet meer dan het accentueren van de wimpers waardoor je natuurlijker wimpers zichtbaarder worden. De verf zelf is eveneens vergelijkbaar met wat je op je haart gebruikt, al is de verf die wij gebruiken helemaal veilig om te gebruiken rondom je ogen. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken dat je tijdens een regenbui als een panda uit komt te zien. Een gemiddelde wimperkleur blijft ongeveer en maand zitten, zelfs tijdens een plaatselijke regenbui in Lienden. Wanneer de verf geleidelijk lichter wordt ben je weer van harte welkom in onze salon.

Neem een kijkje in onze salon (vlakbij Lienden)

Naast de kwaliteit van de verf en de vaardigheden van onze wimperspecialist Aleksanda, vinden wij het ook belangrijk dat jij je op je gemak voelt in onze salon. We hebben ontzettend ons best gedaan om onze salon, op een steenworp afstand van Lienden, zo knus en gezellig mogelijk te maken. Zo kan jij heerlijk ontspannen en loop je de deur uit met prachtige wimpers én een ontspannen gevoel. Jij kan Lienden laten zien hoe prachtige vrouw je bent!

Beelden zeggen natuurlijk meer dan woorden. Neem hier een kijkje in onze salon.

Neem gelijk je wenkbrauwen mee!

Zijn je wimpers geverfd? Neem dan gelijk je wenkbrauwen mee! Wij verzorgen het harsen en verven van jouw wenkbrauwen. Ook het harsen van de bovenlip & kin behoren tot de mogelijkheden.

Even terug naar de wenkbrauwen. Niet alleen de kleur van jouw wenkbrauwen, maar ook de vorm bepaalt het karakter van het gezicht en bepaalt de emotionele perceptie van ons door anderen. Wij verzorgen naar het verven van wenkbrauwen ook wenkbrauw correcties met hotwax. Deze behandeling omvat het harsen van de wenkbrauwen in de buurt van Lienden. De duur van de behandeling is 10 tot 15 minuten. Hiermee kunt u alle ongewenste haartjes tegelijkertijd verwijderen en een mooie lijn in uw wenkbrauwen aanbrengen. Het is geen geheim dat de vorm van de wenkbrauwen, hun dikte en kleur uw uiterlijk aanzienlijk kunnen veranderen.