Brazilian wax is de meest bekende en populairste waxbehandeling in de omgeving van Veenendaal als het gaat over ontharen in de schaamstreek. Als vrouw begrijpt u als geen ander dat het ontharen met een scheermesje lastig kan zijn. De oplossing: Brazilian Wax bij First Wax in Beesd (nabij Veenendaal). Door middel van speciale wax wordt het schaamhaar van de intieme delen (bikinilijn, schaamlippen, bilnaad en rond de anus) zorgvuldig verwijderd door onze waxspecialist Aleksandra. Nog een voordeel: we zitten lekker dichtbij Veenendaal.

U herkent het vast wel: Jeuk, rode bultjes, dure scheermesjes en stoppels die vrij snel weer terug komen na het scheren… Wij horen van veel vrouwen dat Brazilian wax een mooie oplossing is om deze irritaties te voorkomen. Uiteraard doen wij er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Afspraak maken

Wat is Brazilian Wax?

Brazilian Wax is het verwijderen van haar in de schaamstreek door middel van vloeibare wax. De meeste vrouwen uit Veenendaal kiezen voor Brazilian Wax aangezien het langer duurt voordat de haargroei terug is. Bovendien heb je niet meer zoveel last van irritaties op intieme plekken én komen je haren wat zachter terug.
Tuurlijk, een Brazilian Wax behandeling voel je wel. Maar in de meeste gevallen horen wij van de dames die een bezoek hebben gebracht aan onze salon dat het erg meeviel. Wanneer u meerdere behandelingen bij ons heeft gehad zal u merken dat het minder gevoelig wordt. Onze waxspecialiste Aleksandra zorgt er in ieder geval voor dat u zich kunt ontspannen en volledig op uw gemak voelt. De knusse uitstraling van salon ”First Wax”, op een steenworp afstand van Veenendaal, draagt hier ook zeker aan bij.

Hoe werkt het?

Via onze website kunt u gemakkelijk een afspraak maken. Om te beginnen hoeft u zich een tijdje niet te scheren. Vervolgens wordt uw huid gedesinfecteerd. Daarna brengt onze waxspecialiste de wax van Lycon & Combinal aan, cosmetica van de hoogst haalbare kwaliteit. De vloeibare, hete wax wordt met een spateltje aangebracht. Na een paar seconde wordt de wax hard en trekt de specialiste het er in een snelle beweging af.

Bikinilijn waxen

Naast Brazilian Wax kunnen wij ook uw bikinilijn verzorgen! Als we het hebben over Bikini-ontharing, dan hebben we het over het verwijderen van haar aan de binnenkant van de benen bij het kruis, aan de zijkanten (rechts en links van de sliplijn) en boven de sliplijn. Dit is de eenvoudigste manier van ontharen voor de intieme zone.

Wat zeggen onze klanten over Brazilian Wax?

”Door Aleksandra haar uitstraling en uitleg krijg ik een goed gevoel. Ze neemt haar tijd voor je. Tot volgende maand.”
Victoria Bruin uit Tiel

”Zeer professioneel, kom zeker terug voor een Brazilian. Geweldig resultaat en service.”
Eva van der Waard uit Culemborg

”Ik ben erg blij met de resultaten van de Brazilian wax. Aleksandra werkt nauwkeurig en snel. Ik heb ook aanvullend advies gekregen over de verzorging van mijn huid. Bedankt voor de goede hulp.”
Elizabeth Dijkgraaf uit Buren

Zie ook: