Harsen nabij Uden? Kijk eens aan, u heeft ons gevonden! Welkom op onze website. First Wax is dé studio in Beesd (vlakbij Uden) waar u heerlijk kunt ontspannen terwijl uw lichaam professioneel wordt geharst. Laat uw lichaam harsen door onze waxspecialiste Aleksandra. Zij onthaart uw lichaam met warme wax, een effectieve resultaatgerichte manier van het verwijderen van uw haren op de plekken waar u liever geen haar wilt hebben.

Afspraak maken

Wat is harsen?

Harsen is het verwijderen van overtollig lichaams- en gezichtshaar door middel van vloeibare wax. Naast de vraag ‘’Wat is harsen?’’ krijgen wij regelmatig de vraag wat het verschil is tussen harsen en waxen. Het antwoord: de woorden hebben dezelfde betekenis. Tijdens het harsen wordt het haar inclusief de haarwortel verwijderd. Na de behandeling ervaart u 3 tot 6 weken een glad gevoel en is er een volledige afwezigheid van haar.

Voordelen Harsen Uden

  • In de buurt van Uden
  • Fluweelzachte huid
  • Harsen Uden
  • Geen last meer van huidirritaties
  • Vermindering van ingegroeide haren
  • Alle dode huidcellen worden verwijderd

Harsen met warme wax

Aleksandra is voorzien van een erkende certificering en uitgebreide praktijkervaring op het gebied van harsen. Al jaren werkt ze met Lycon & Combinal (cosmetica van de hoogst haalbare kwaliteit), zo ook met warme wax. Het voordeel van warme wax is dat het de verhoornde bovenste laag van uw huid scrubt, en dode huidcellen verwijderd. Bovendien verwarmt wax de huid, waardoor metabole processen in de cellen van de opperhuid worden gestimuleerd. De herstellende crème en voedende lichaamsolie dringt hierdoor dieper door in uw poriën. Na het harsen met de Lycon-wax zal uw huid drie weken lang glad en fluweelzacht aanvoelen. Bekijk al onze (hars) behandelingen in de buurt van Uden op onze prijslijst.

Gevoelige gebieden van uw lichaam harsen (hotwax)

Het gezicht, de oksels en de bikini lijn behoren in de top als het gaat om gevoelige plekken van uw lichaam. Dit zijn voor de vrouw juist de plekken waar haar niet gewenst is. Door middel van hotwax kunnen deze lichaamsdelen effectief worden geharst. Hotwax wordt gesmolten en verwarmd tot een temperatuur van 45-48° C. Vervolgens wordt de wax met een spatel voorzichtig op de huid aangebracht. Wanneer het is gestold vormt het een strip, die met een scherpe handbeweging wordt afgescheurd tegen de haargroei in. Eindresultaat: een fluweelzachte huid zonder de integriteit van de huid te schenden.

Harsen schaamstreek en intieme zone (Brazilian wax)

U als vrouw begrijpt als geen ander dat ontharen in de schaamstreek en intieme zone lastig kan zijn. Bovendien kan de gevoelige huid op deze plekken irritatie ontstaan. Door middel van Brazilian wax (Brazilian waxing) wordt het schaamhaar van de intieme delen (de schaamlippen, bilnaad (perineum) en rond de anus) zorgvuldig verwijderd.

Harsen nabij Uden? Wij verwelkomen u graag in onze salon!

U bent van harte welkom in onze knusse salon nabij Uden voor het harsen van uw lichaam. Voor het harsen en verven van wimpers en wenkbrauwen bent u ook van harte welkom. Maak gemakkelijk online een afspraak. Heeft u vragen over harsen bij First Wax? Stel gerust uw vraag via ons contactformulier.

Zie ook: